• کدهای مراکز آموزش نظامی  (13923 پاسخ)
  • تنها فرزند ذکور جد و جده  (546 پاسخ)
  • معافیت 2 برادری  (12411 پاسخ)
  • معافیت 2 برادری_جدید  (1364 پاسخ)
  • گفتگوی آزاد  (2903 پاسخ)
  • مشاعره  (365 پاسخ)
  • نامه های ارسالی  (961 پاسخ)
  • مشمولان غایب  (1609 پاسخ)
  • بخشودگي اضافه خدمت  (479 پاسخ)
  • معافیت پزشکی  (11465 پاسخ)
  • ماده ۴۴ مکرر  (1315 پاسخ)
  • اعزام به خدمت  (16433 پاسخ)
  • معافیت تحصیلی  (2891 پاسخ)
  • معافیت موارد خاص  (1628 پاسخ)
  • مجوز خروج از کشور  (1288 پاسخ)
  • معافیت کفالت  (8053 پاسخ)
  • معافیت های جدید  (1493 پاسخ)
  • ‌معافیت ‌های سال 88  (121 پاسخ)
  • مقالات  (25 پاسخ)
  • خاطرات سربازی  (981 پاسخ)
  • ۰۷/۰۸  ۱۵:۳۲     حسن حبیبی
  • ۰۷/۰۸  ۱۵:۳۲     حسن حبیبی
  • ۰۷/۰۸  ۰۱:۰۰     یاسین علی محمد
  • ۰۷/۰۸  ۰۱:۰۰     حسین سوری
  • ۰۷/۰۸  ۰۱:۰۰     حسین سوری
  • ۰۷/۰۸  ۰۱:۰۰     مهدى حق وردى
  • ۰۷/۰۸  ۰۱:۰۰     حسن ناصری آلاشتی
  • ۰۷/۰۸  ۰۱:۰۰     masoud hedayatzadeh
  • ۰۷/۰۸  ۰۱:۰۰     masoud
  • مجوز خروج از کشور

    ۱ – میزان ودیعه برای مجوز خروج از کشور چه مبلغ و نوع وثیقه چه می باشد؟
    برای سفرهای زیارتی چک به مبلغ ۱۵ میلیون تومان – سفرهای علمی کوتاه مدت ۵ میلیون تومان نقد و برای سفرهای سوریه و تحصیل در دانشگاههای خارج مبلغ ۱۵ میلیون تومان نقد – ضمانتنامه بانکی یا وثیقه ملکی.

    ۲ – اخذ ودیعه بصورت ضمانتنامه بانکی چگونه است و چه بانکی معتبر می باشد؟
    ضمانتنامه همه بانکها با هماهنگی امور مالی سازمان وظیفه عمومی ناجا معتبر می باشد.

    ۳ – نحوه خروج از کشور دانشجویان از طریق ستاد عمره دانشجویی چگونه است؟
    با در خواست ستاد عمره دانشجویی و تعهد آن ستاد و نداشتن غیبت مشمول امکان خروج از کشور دانشجویان برای عمره وجود دارد.

    ۴ – آیا به مشمولان غائب مجوز خروج تعلق میگیرد؟
    هیچ مشمول غایبی به هیچ وجه مجاز به خروج از کشور نمی باشد.

    ۵ – مجوز خروج به مقصد چه کشورهایی و به چه منظور صادر میشود؟
    تمامی کشورها به منظور سفر علمی به جز فلسطین اشغالی
    کشورهای زیارتی (عراق، سوریه و عربستان)

    ۶ – خروج از کشور دانشجویان به چه صورت میباشد؟
    به منظور سفر علمی و فرصت مطالعاتی و اخذ پذیرش با درخواست و تائید دانشگاه و سپردن ودیعه ۵ میلیون تومانی مجوز خروج برای دانشجویان صادر می شود.

    ۷ – مدت خروج از کشور به منظور فرصت مطالعاتی در دوره های فوق لیسانس و دکتری به چه صورت میباشد؟
    فوق لیسانس ۶ ماه و دکترا یکسال می باشد.

    ۸ – نحوه خروج از کشور متعهدین خدمت به سازمانها ( نفتکش، کشتیرانی، هواپیمائی، آموزش و پرورش و قوه قضائیه،. . .)چگونه می باشد؟
    با درخواست سازمان مربوط پس از طی دوره آموزش نظامی و تعهد سازمان مربوط به مبلغ ۱۵ میلیون تومان خروج این افراد ممکن میباشد.

    ۹ – نحوه خروج از کشور ورزشکاران اعم از دانش آموز و دانشجو چگونه می باشد ؟
    با درخواست سازمان تربیت بدنی در صورت نداشتن غیبت و تضمین لازم از سوی فدراسیون مربوطه امکان خروج ورزشکاران مشمول ممکن می باشد.

    ۱۰ – نحوه خروج از کشور دانشجویان از طریق ستاد عمره دانشجوئی چگونه است؟
    درخواست ستاد عمره دانشجوئی و تعهد آن ستاد و نداشتن غیبت.

    ۱۱ – نحوه خروج از کشور فرزندان مامور ثابت دولت در خارج از کشور چگونه است؟
    با تائید ماموریت از طرف وزارت امور خارجه و به شرط نداشتن غیبت و سپردن تضمین از سوی سازمان مربوطه همراهی فرزندان مامورین ثابت دولت در خارج از کشور تا پااین ماموریت والدین امکان پذیر می باشد.


    تعداد بازدید : 176,912 | ۱,۲۸۸ نظر
    1. مهمان - رضا
      #1 | ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱

      با عرض سلام
      من تقریبا ۴ ماه اومدم ایران ولی درسم ۸ ماه پیش تمام شده الان میخوام برگردم برای یک کاری میتونم وجه نقدی بزارم همون ۱۵ میلیون برم و برگردم ایا میشه اجازه خروج گرفت یا نه ؟
      با تشکر از شما

      رضا IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #2 | ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

        اگر غیبت نخورده اید، و در فرجه ی ۱ ساله هستید می توانید با سپردن وجه خارج شوید. البته سخت گیری ممکن است بشود، ولی قانونا می توانید خارج شوید.

        سینا IP Address is : hidden
    2. #3 | ۰۴:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

      من ١٧سالمه می خوام ویزا بکیرم. میخواستم بدونم هیج راهی نیست تنها برم دبی. اکه هست راهنماییم کنید
      بعدش بدرم ویزا أقامت داره من إز ایران نمیتونم باهشون هم راهی باشم.یعنی ویزا خودم إز روی بدرم بکیرم

      Ali IP Address is : hidden
    3. #4 | ۰۴:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

      ایا میتونم إز ویزای مقیم بدرم بک ویزای زیارتی واسه خودم بکیرم. جون افراد زیر ١٨با همراهی بدر و مادر ویزای دبی میدن.یعنی من إز ایران با بدرم برم دبی بدرم ویزای مقیم داره

      Ali IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #5 | ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

        دوست عزیز، شما ۱۷ سالتان هست بنابراین برای خروج مشکلی ندارید.

        در مورد ویزا هم باید به سفارت امارات متحده در تهران مراجعه کنید، اینجا در مورد ویزا بحث نمی کنیم.

        سینا IP Address is : hidden
    4. مهمان - fateme
      #6 | ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

      با سلام
      اگر بورسیه آموزش و پرورش باشیم تعهد هم پایان نیافته باشد امکان خروج از کشور برای آزمون بین المللی با وثیقه برای چند روز امکان پذیر است؟

      fateme IP Address is : hidden
    5. مهمان - مرضیه
      #7 | ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

      سلام من همسرم به سربازی می رود می خواهم برایش اقدام کنم تا به خارج از کشور به پیش من بیاید تا کنار هم درسمان را تمام کنیم و به ایران برگردیم می خواستم بدونم حین سربازی می تواند ۱۰ روز به ترکیه برود برای انجام کارهای ویزا و دوباره به ادامه ی سربازیش بپردازد؟ و اینکه در حین سربازی پاسپورت ندارد ویزایش چگونه صادر می شود تا پس از سربازی به اینجا بیاید؟ ممنون

      مرضیه IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #8 | ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

        گرفتن مجوز خروج هنگام خدمت سربازی بسیار سخت و اصولا محدود به موارد خاص مانند بیماری هایی که در خارج از کشور درمان پذیر است، یا ماموریت هایی که در خارج از کشور باید انجام پذیرد و … می شود. به صورت عادی تقریبا امکان گرفتن پاسپورت وجود ندارد (البته نه ۱۰۰% ولی ۹۹%) .
        عملا باید تا پایان سربازی ایشان صبر کنید.

        سینا IP Address is : hidden
    6. مهمان - پیمان
      #9 | ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

      سلام اقا احسان
      من امسال پیش دانشگاهی بودم الان می خوام لیسانس دانشگاه ازاد ثبت نام کنم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم وبا وثیقه ۱۵ میلیونی خارج بشم ودر هند پذیرش بگیرم که مورد تایید وزارت بهداشته بعدش سالی ۲ بار می تونم برگردم جریمش چیه مالیه اضاف خدمته؟؟؟

      پیمان IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #10 | ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        دوست عزیزم،

        اگر به این صورت خارج شوید، اول که وثیقه ی شما پس از ۱ ماه ضبط می شود یعنی حدود ۱۵ میلیون ضرر مالی، سپس شما حق خروج از کشور را از دست می دهید، یعنی نمی توانید به کشور باز گردید و اگر بازگردید نمی توانید خارج شوید.

        در حال حاضر قانون فعلی می گوید کسانی که بیش از ۳ سال است در خارج از کشور اقامت داشته اند و مشمول، غایب، فراری و … هستند می توانند تا پایان سال ۹۵ سالانه ۲ بار به کشور بیایند و در مجموع ۳ ماه.
        حال شما اگر از کشور خارج شوید، تا بیاید ۳ سال شود، سال ۹۵ رسیده و قانون تمام شده! و اینجور قانون ها ممکن است تمدید شوند، ممکن است تجدید شوند یا لغو شوند! معلوم نیست. ولی طبق قانون فعلی اگر شما به این شیوه خارج شوید حداقل تا پایان سال ۹۵ (اسفند ۹۵) نمی توانید به کشور باز گردید، برای بعد از آن یعنی سال ۹۶ به بعد هم باید منتظر بمانید که چه قانونی تصویب می شود، و یا همین قانون تمدید می شود یا خیر.

        طبعا چون پس از ۱ سال غیبت هم خواهید خورد، اضافه خدمت هم شامل حالتان می شود.

        یعنی جریمه های کلی بر اساس این عمل:
        ۱٫ ضرر مالی ۱۵ میلیون تومانی
        ۲٫ غیبت ناشی از عدم مراجعه به خدمت و یا دریافت معافیت تحصیلی
        ۳٫ عدم امکان بازگشت به کشور حداقل تا سال ۹۶ (پایان ۹۵)

        سینا IP Address is : hidden
    7. مهمان - Ali
      #11 | ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

      با سلام خدمت دوستان گرامی، یه سوأل دارم لطفا راهنماییم کنید
      من دانشجو ترم ۳ (نیمسال اول سال دوم) دوره دکتری رشته کشاورزی و منابع طبیعی هستم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. میخواستم بخشی از پایان نامه خودم رو در خارج از کشور انجام بدم. حدودا دو سال زمان لازم دارم. میخواستم بدونم آیا به من اجازه میدن که بیشتر از یکسال (حداکثر یک سال برای فرصت مطالعاتی اجازه میدن) خارج از کشور برم یا نه؟ اگه نامه داشته باشم که لازمه خارج انجام بشه، به چه صورتی میشه؟

      Ali IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #12 | ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        فکر کنم خودتان پاسخ خود را داده اید، حداکثر فرصت مطالعاتی ۱ سال است، اما این را همیشه در نظر بگیرید اینگونه مسایل را وزارت علوم تصمیم می گیرد و نه نظام وظیفه. بنابراین بهترین کار این است که شما اول از ۱ سال زمان استفاده کنید، و سپس بعد از اتمام فرجه ی مطرحه، به ایران مراجعه کنید و با ارائه ی ادله مبنی بر نیاز به زمان بیشتر، درخواست تمدید مهلت خود را به وزارت علوم ارائه کنید، اگر وزارت علوم موافقت کند، می توانید به میزان موافقت شده مجدد از کشور خارج شوید.

        سینا IP Address is : hidden
    8. مهمان - محمد
      #13 | ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۵

      سلام من امسال از مدرسه فارغ التحصیل شدم و متولد سال ۱۳۷۶/۲/۸ هستم می توانم گذرنامه بگریم و سفر بکنم به کشور امارات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;-) لطفا پاسخ دهید.

      محمد IP Address is : hidden
    9. مهمان - حمید
      #16 | ۲۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

      سلام. تازه ۱۸ سالم شده.متولد آمریکا هستم.اگر میخواستم برگردم به آمریکا,ولی به ایران برنگردم,کسی جلوم میگیره؟
      شناسنامه عکسدار نیست. ۸ سالگی اومدم ایران و ۱۳ سالم که بود ۳ ماه با مامانم و برادرام رفتم. خواهرم نزدیک ۱ سال پیش رفت.پدربزرگم و خاله و دایی هام آمریکا هستند و آمرکایی هستند.مامانم هم آمریکایی هست. کارت ملی ندارم و نخواهم گرفت.زیر نظر پاسپورت مامانم وارد ایران شدم. بدون شکل میتونم برگردم به آمریکا؟

      حمید IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #17 | ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        ببینید من دقیق متوجه سوال شما نشدم.

        اگر ۱۸ سالتان است که مشخصا نمی توانید با پاسپورت همراه سفر کنید! و باید پاسپورت مجزا داشته باشید!
        ولی اگر سوالتان این است که می خواهید به ایران بیایید و برگردید، اگر در هر زمانی برای شما شناسنامه گرفته اند (که می گوید گرفته اند) باید به دفتر حفاظت منافع ایران مراجعه کنید و نسبت به دریافت پاسپورت ایرانی هم اقدام کنید، سپس از همان دفتر درخواست صدور مهر مشمولین خارج از کشور را بکنید (که هر سال دو بار و مجموعا ۳ ماه) و می توانید به ایران بیایید و خارج شوید.

        ولی اگر با پاسپورت آمریکایی خود به ایران بیایید، با توجه به اینکه نام شما به عنوان یک تبعه ی ایرانی ثبت است، از خروج شما به دلیل مشکل سربازی جلوگیری می شود.

        سینا IP Address is : hidden
    10. #18 | ۰۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷

      سلام. یکی جواب منو بده خسته شدم منتظر جوابم؟ سوالم بالا نوشته به اسم ali…لطفا جواب بدید؟

      ali IP Address is : hidden
    11. مهمان - رضا
      #20 | ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷

      سلام . من پیش دانشگاهی رو گذروندم می خوام برای کنکور یک سال دیگه بشینم. اما گواهی اشتغال به تحصیل من تا پایان شهریور ۹۳ هستش. می خواستم ببینم می تونم یک سفر تفریحی یا زیارتی داشته باشم. چون فکر می کنم قانونا یک سال می تونم به سربازی نرم. اگه یکی جواب بده ممنون می شم

      رضا IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #21 | ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        بله شما تا شهریور ۹۴ امکان تاخیر در اقدام را دارید، و می توانید در این فرجه از کشور هم به قید وثیقه خارج شوید.

        سینا IP Address is : hidden
    12. مهمان - عاصم
      #22 | ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

      سلام_من امسال پیش دانشگاهی بودم و میخوام برای ادامه تحصیلم به اروپا برم_آیا به من اجازه خروج با وثیقه میدند؟؟چون یه جایی خوندم که برای زیر لیسانس اجازه خروج برای تحصیل تعلق نمیگیره!!-آیا درسته یا میتونم از الان برم؟؟؟-توروخدا جواب بدید خیلی لازم دارم

      عاصم IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #23 | ۱۹:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

        درست خوانده اید، مجوز خروج تحصیلی از کشور فقط برای مقطع فوق لیسانس و دکترا است، و برای دوره ی لیسانس صادر نمی شود.

        سینا IP Address is : hidden
    13. مهمان - ali
      #24 | ۲۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

      سلام
      من متولد ۲۷ تیر ۷۶ هستم و امسال پیش دانشگاهی می خونم.
      می خوام برای دانشگاه برم خارج. تا چه تاریخی می تونم از کشور خارج بشم ؟
      باتوجه به اینکه ترم دانشگاه های خارجی از اواخر شهریور شروع میشه
      باتشکر

      ali IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #25 | ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

        اول تیر ماه ۱۳۹۴ آخرین تاریخ خروج از کشور شماست. یعنی ۱۸ سالگی تمام

        سینا IP Address is : hidden
    14. مهمان - ali
      #26 | ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

      سلام من دانشجوی ترم ۶ کار شناسی ارشد هستم میتونم برای سفر تفریحی به مالزی یا دبی اقدام کنم؟ اگر میشه برای خروج از کشور ویزای چند ماهه صادر میشه؟

      ali IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #27 | ۱۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

        بله می توانید با سپردن وثیقه ی ۱۵ میلیون تومانی از کشور خارج شوید.
        بحث ویزا به نظام وظیفه مربوط نیست و باید از طریق سفارت کشور مورد نظر سوال فرمایید، ولی نظام وظیفه به شما اجازه می دهد ۲۰ روز خارج از کشور باشید.

        سینا IP Address is : hidden
    15. مهمان - Ali
      #28 | ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

      با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
      از آقا سینا هم بسیار سپاس گذارم که به پرسش قبلی من پاسخ دادند.
      من دانشجو دوره دکتری هستم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. خواهرم میخواهد به فرصت مطالعاتی شش ماهه برود، خواهرم نیاز به همراه دارد، در صورتیکه من نتوانم از فرصت مطالعاتی استفاده کنم آیا به من به عنوان همراه خواهرم مجوز خروج برای شش ماه میدهند؟ (من و خواهرم هم رشته هستیم).

      Ali IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #29 | ۱۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲

        خیر، سفرهای عادی، زیارتی، علمی و … فقط به مدت ۲۰ روز هستند و بیش از آن مجوز صادر نمی شود، ضمن اینکه ما چیزی به نام همزاه در قوانین نداریم و شما فقط می توانید به عنوان شخص اصلی برای مجوز خروج اقدام نمایید.
        بنابراین اگر شما فرصت مطالعاتی دریافت نکرده اید، امکان خروج از کشور بیش از ۲۰ روز را نخواهید داشت.

        سینا IP Address is : hidden
    16. مهمان - مهشید
      #30 | ۰۸:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

      سلام پسرم متولد آدر ۷۶ هست یعنی امسال ۱۷ سالش تموم میشه و ما قصد خروج از ایرانو داریم آیا پسرم مشمول حساب میشه یا هنوز فرصت داره؟با سپاس از شما

      مهشید IP Address is : hidden
    17. سلام وصیغه برای گذر نامه نمیشه چک یا سند خونه گذاشت؟

      امین IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #32 | ۱۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲

        چک خیر.

        سند خانه البته با کلی دردسر می شود ولی راحترین راه ممکن پول نقد است، هم راحت می گذارید و هم راحت پس می گیرید. سند خانه اگر قبول کنند، هم گذاشتنش مکافات دارد و هم آزاد کردنش

        سینا IP Address is : hidden
    18. مهمان - محسن
      #33 | ۲۲:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

      سلام، من دانشجوی کارشناسی هستم و می خواهم برای ۱۵ روز از کشور خارج شوم، از بابت نظام وظیفه چه کار هایی باید انجام دهم؟( سفر توریستی )

      محسن IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #34 | ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲

        ۱٫ گواهی اشتغال به تحصیل
        ۲٫ افتتاح حساب در موسسه ی قوامین و سپردن ۱۵ میلیون وجه نقد در حسابتان
        ۳٫ مراجعه به نظام وظیفه جهت انجام امور اداری
        ۴٫ مراجعه به گذرنامه جهت مهر خروج و یا صدور پاسپورت

        سینا IP Address is : hidden
    19. مهمان - محمد
      #35 | ۲۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

      درود بر شما
      من میخوام تا بهمن سال آینده و یا حتی زودتر واسه ادامه تحصیل برم از ایران
      و الان در ترم ۶ هستم و تا بهمن ماه تمام میشه درسم ((کارشناسی ناپیوسته))
      آیا مانعی واسه خروج وجود دارد؟؟
      ۱٫غیبت ندارم
      ۲٫تا بهمن ماه سال دیگر مهلت معرفی به نظام وظیفه دارم
      ۳٫ودیعه و این چیزا هم که مشکلی نیست!!

      محمد IP Address is : hidden
    20. مهمان - محمد
      #37 | ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲

      سلام دوستان.
      من الان مقطع فوق لیسانسم. اگه از یه دانشگاه خارجی برای دکترا بورس بگیرم مثلا برای تحصیل تو هلند، چطوری برای سربازیم اقدام کنم؛ یعنی بخوام مجوز بگیرم که ۴-۵ سال برم اونور دقیقا چقدر باید پول خرج کنم؛ نوشته بودین ۱۵ میلیون، یعنی سالی ۱۵ تومن؟ اونوقت سند خونه بذاری کافیه؟ دیگه نیازی به پول نیست؟
      ممنون میشم زودتر جواب بدین

      محمد IP Address is : hidden
    21. مهمان - عرفان
      #38 | ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲

      سلام من متولد۲۶/۳/۱۳۷۵هستم و امسال کنکور دادم و بزشکی آزاد کیش قبول شدم اما چون هزینش زیاده میخام برم هند بینایی سنجی بخونم و از اونجا میتونم بزیرش بگیرم حالا برای خروج از کشور میتونم بصورت قانونی اقدام کنم ک بتونم سالی ۱بار بیام ایران یا فقط میتونم خروج ۲۰روزه رو بگیرم و برم تا بایان دوره ایران نیام.اونوقت فقط ۱۵میلیون ضرر میکنم یا جریمه دیگه ای هم داره؟

      عرفان IP Address is : hidden
    22. مهمان - مصطفی
      #39 | ۲۱:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲

      سلام دوست عزیز
      من نزدیک به دو سال است از کشور خارج شده ام
      آیا برای سر زدن به کشور و یا بازگشت و اقامت در ایران مشمول به حساب می آیم؟
      در ضمن الان پاس اروپایی دارم و هنگام خروج ودیعه گذاشتم

      ازاینکه راهنمایی میکنید سپاسگذارم

      مصطفی IP Address is : hidden
    23. مهمان - علی
      #40 | ۲۱:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۴

      سلام من اذر امسال ۱۸ سالم پر میشه میخوام اگه کنکور قبول نشدم با کالج دونا برای تحصیل به مجارستان برم و هرسال پزشکی رو اونجا بخونم وصیقه ای ک باید بزارم همون۵ملیون هست? من شایعاتی شنیدم ک خیلی بیشتر هست لطفا راهنماییم کنید ممنون

      علی IP Address is : hidden
    24. مهمان - فرهاد
      #41 | ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۵

      باسلام.
      پسرم متولد ۳۱/۰۲/۱۳۷۶ میباشد و ۳۱ فروردین ۹۴ ممنوع خروج میشود. آیا در تابستان ۹۴ بعد از دادن کنکور (و قبل از اعلام نتایج کنکور) میتوان با سپردن وتیقه برای یکهفته جهت گردشگری به خارج از کشور برود؟
      چطور ؟ و مراحل کارهایی که باید انجام داده شود جیست؟ با تشکر از شما

      فرهاد IP Address is : hidden
    صفحه نظرات
    کاربران محترم :

    لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید.

    1- در نظم سایت کوشا بوده و از قرار دادن مطالبی که مرتبط با خبر فوق نمی باشد خودداری فرمایید.

    2- برای ساماندهی نظرات و مطالب ارسالی از بخش پرسش و پاسخ نیز می توانید استفاده نمایید.

    نظر شما چیست ؟

    XHTML: شما می توانید از این برچسب ها استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


    5 + سه =