• کدهای مراکز آموزش نظامی  (13900 پاسخ)
  • تنها فرزند ذکور جد و جده  (545 پاسخ)
  • معافیت 2 برادری  (12411 پاسخ)
  • معافیت 2 برادری_جدید  (1364 پاسخ)
  • گفتگوی آزاد  (2887 پاسخ)
  • مشاعره  (365 پاسخ)
  • نامه های ارسالی  (959 پاسخ)
  • مشمولان غایب  (1596 پاسخ)
  • بخشودگي اضافه خدمت  (478 پاسخ)
  • معافیت پزشکی  (11382 پاسخ)
  • ماده ۴۴ مکرر  (1314 پاسخ)
  • اعزام به خدمت  (16365 پاسخ)
  • معافیت تحصیلی  (2880 پاسخ)
  • معافیت موارد خاص  (1627 پاسخ)
  • مجوز خروج از کشور  (1271 پاسخ)
  • معافیت کفالت  (8039 پاسخ)
  • معافیت های جدید  (1488 پاسخ)
  • ‌معافیت ‌های سال 88  (121 پاسخ)
  • مقالات  (25 پاسخ)
  • خاطرات سربازی  (973 پاسخ)
  • ۰۶/۳۰  ۲۳:۴۱     مجید باقری
  • ۰۶/۳۰  ۲۳:۴۱     مجید باقری
  • ۰۶/۳۰  ۱۹:۱۲     محمدرضا میرزایی
  • ۰۶/۳۰  ۱۹:۱۲     محمدرضا میرزایی
  • ۰۶/۳۰  ۱۱:۱۸     behnam hajibagheri
  • ۰۶/۳۰  ۱۱:۱۸     behnam hajibagheri
  • ۰۶/۳۰  ۰۸:۰۵  ali   مجوز خروج از کشور
  • ۰۶/۳۰  ۰۳:۴۴  رضا   گفتگوی آزاد
  • ۰۶/۳۰  ۰۲:۱۴  حامد   جزئیات خرید و معافیتهای خدمت سربازی
  • مجوز خروج از کشور

    ۱ – میزان ودیعه برای مجوز خروج از کشور چه مبلغ و نوع وثیقه چه می باشد؟
    برای سفرهای زیارتی چک به مبلغ ۱۵ میلیون تومان – سفرهای علمی کوتاه مدت ۵ میلیون تومان نقد و برای سفرهای سوریه و تحصیل در دانشگاههای خارج مبلغ ۱۵ میلیون تومان نقد – ضمانتنامه بانکی یا وثیقه ملکی.

    ۲ – اخذ ودیعه بصورت ضمانتنامه بانکی چگونه است و چه بانکی معتبر می باشد؟
    ضمانتنامه همه بانکها با هماهنگی امور مالی سازمان وظیفه عمومی ناجا معتبر می باشد.

    ۳ – نحوه خروج از کشور دانشجویان از طریق ستاد عمره دانشجویی چگونه است؟
    با در خواست ستاد عمره دانشجویی و تعهد آن ستاد و نداشتن غیبت مشمول امکان خروج از کشور دانشجویان برای عمره وجود دارد.

    ۴ – آیا به مشمولان غائب مجوز خروج تعلق میگیرد؟
    هیچ مشمول غایبی به هیچ وجه مجاز به خروج از کشور نمی باشد.

    ۵ – مجوز خروج به مقصد چه کشورهایی و به چه منظور صادر میشود؟
    تمامی کشورها به منظور سفر علمی به جز فلسطین اشغالی
    کشورهای زیارتی (عراق، سوریه و عربستان)

    ۶ – خروج از کشور دانشجویان به چه صورت میباشد؟
    به منظور سفر علمی و فرصت مطالعاتی و اخذ پذیرش با درخواست و تائید دانشگاه و سپردن ودیعه ۵ میلیون تومانی مجوز خروج برای دانشجویان صادر می شود.

    ۷ – مدت خروج از کشور به منظور فرصت مطالعاتی در دوره های فوق لیسانس و دکتری به چه صورت میباشد؟
    فوق لیسانس ۶ ماه و دکترا یکسال می باشد.

    ۸ – نحوه خروج از کشور متعهدین خدمت به سازمانها ( نفتکش، کشتیرانی، هواپیمائی، آموزش و پرورش و قوه قضائیه،. . .)چگونه می باشد؟
    با درخواست سازمان مربوط پس از طی دوره آموزش نظامی و تعهد سازمان مربوط به مبلغ ۱۵ میلیون تومان خروج این افراد ممکن میباشد.

    ۹ – نحوه خروج از کشور ورزشکاران اعم از دانش آموز و دانشجو چگونه می باشد ؟
    با درخواست سازمان تربیت بدنی در صورت نداشتن غیبت و تضمین لازم از سوی فدراسیون مربوطه امکان خروج ورزشکاران مشمول ممکن می باشد.

    ۱۰ – نحوه خروج از کشور دانشجویان از طریق ستاد عمره دانشجوئی چگونه است؟
    درخواست ستاد عمره دانشجوئی و تعهد آن ستاد و نداشتن غیبت.

    ۱۱ – نحوه خروج از کشور فرزندان مامور ثابت دولت در خارج از کشور چگونه است؟
    با تائید ماموریت از طرف وزارت امور خارجه و به شرط نداشتن غیبت و سپردن تضمین از سوی سازمان مربوطه همراهی فرزندان مامورین ثابت دولت در خارج از کشور تا پااین ماموریت والدین امکان پذیر می باشد.


    تعداد بازدید : 175,490 | ۱,۲۷۱ نظر
    1. مهمان - رضا
      #1 | ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۱

      با عرض سلام
      من تقریبا ۴ ماه اومدم ایران ولی درسم ۸ ماه پیش تمام شده الان میخوام برگردم برای یک کاری میتونم وجه نقدی بزارم همون ۱۵ میلیون برم و برگردم ایا میشه اجازه خروج گرفت یا نه ؟
      با تشکر از شما

      رضا IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #2 | ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

        اگر غیبت نخورده اید، و در فرجه ی ۱ ساله هستید می توانید با سپردن وجه خارج شوید. البته سخت گیری ممکن است بشود، ولی قانونا می توانید خارج شوید.

        سینا IP Address is : hidden
    2. #3 | ۰۴:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

      من ١٧سالمه می خوام ویزا بکیرم. میخواستم بدونم هیج راهی نیست تنها برم دبی. اکه هست راهنماییم کنید
      بعدش بدرم ویزا أقامت داره من إز ایران نمیتونم باهشون هم راهی باشم.یعنی ویزا خودم إز روی بدرم بکیرم

      Ali IP Address is : hidden
    3. #4 | ۰۴:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

      ایا میتونم إز ویزای مقیم بدرم بک ویزای زیارتی واسه خودم بکیرم. جون افراد زیر ١٨با همراهی بدر و مادر ویزای دبی میدن.یعنی من إز ایران با بدرم برم دبی بدرم ویزای مقیم داره

      Ali IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #5 | ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

        دوست عزیز، شما ۱۷ سالتان هست بنابراین برای خروج مشکلی ندارید.

        در مورد ویزا هم باید به سفارت امارات متحده در تهران مراجعه کنید، اینجا در مورد ویزا بحث نمی کنیم.

        سینا IP Address is : hidden
    4. مهمان - fateme
      #6 | ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

      با سلام
      اگر بورسیه آموزش و پرورش باشیم تعهد هم پایان نیافته باشد امکان خروج از کشور برای آزمون بین المللی با وثیقه برای چند روز امکان پذیر است؟

      fateme IP Address is : hidden
    5. مهمان - مرضیه
      #7 | ۰۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

      سلام من همسرم به سربازی می رود می خواهم برایش اقدام کنم تا به خارج از کشور به پیش من بیاید تا کنار هم درسمان را تمام کنیم و به ایران برگردیم می خواستم بدونم حین سربازی می تواند ۱۰ روز به ترکیه برود برای انجام کارهای ویزا و دوباره به ادامه ی سربازیش بپردازد؟ و اینکه در حین سربازی پاسپورت ندارد ویزایش چگونه صادر می شود تا پس از سربازی به اینجا بیاید؟ ممنون

      مرضیه IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #8 | ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

        گرفتن مجوز خروج هنگام خدمت سربازی بسیار سخت و اصولا محدود به موارد خاص مانند بیماری هایی که در خارج از کشور درمان پذیر است، یا ماموریت هایی که در خارج از کشور باید انجام پذیرد و … می شود. به صورت عادی تقریبا امکان گرفتن پاسپورت وجود ندارد (البته نه ۱۰۰% ولی ۹۹%) .
        عملا باید تا پایان سربازی ایشان صبر کنید.

        سینا IP Address is : hidden
    6. مهمان - پیمان
      #9 | ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

      سلام اقا احسان
      من امسال پیش دانشگاهی بودم الان می خوام لیسانس دانشگاه ازاد ثبت نام کنم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم وبا وثیقه ۱۵ میلیونی خارج بشم ودر هند پذیرش بگیرم که مورد تایید وزارت بهداشته بعدش سالی ۲ بار می تونم برگردم جریمش چیه مالیه اضاف خدمته؟؟؟

      پیمان IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #10 | ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        دوست عزیزم،

        اگر به این صورت خارج شوید، اول که وثیقه ی شما پس از ۱ ماه ضبط می شود یعنی حدود ۱۵ میلیون ضرر مالی، سپس شما حق خروج از کشور را از دست می دهید، یعنی نمی توانید به کشور باز گردید و اگر بازگردید نمی توانید خارج شوید.

        در حال حاضر قانون فعلی می گوید کسانی که بیش از ۳ سال است در خارج از کشور اقامت داشته اند و مشمول، غایب، فراری و … هستند می توانند تا پایان سال ۹۵ سالانه ۲ بار به کشور بیایند و در مجموع ۳ ماه.
        حال شما اگر از کشور خارج شوید، تا بیاید ۳ سال شود، سال ۹۵ رسیده و قانون تمام شده! و اینجور قانون ها ممکن است تمدید شوند، ممکن است تجدید شوند یا لغو شوند! معلوم نیست. ولی طبق قانون فعلی اگر شما به این شیوه خارج شوید حداقل تا پایان سال ۹۵ (اسفند ۹۵) نمی توانید به کشور باز گردید، برای بعد از آن یعنی سال ۹۶ به بعد هم باید منتظر بمانید که چه قانونی تصویب می شود، و یا همین قانون تمدید می شود یا خیر.

        طبعا چون پس از ۱ سال غیبت هم خواهید خورد، اضافه خدمت هم شامل حالتان می شود.

        یعنی جریمه های کلی بر اساس این عمل:
        ۱٫ ضرر مالی ۱۵ میلیون تومانی
        ۲٫ غیبت ناشی از عدم مراجعه به خدمت و یا دریافت معافیت تحصیلی
        ۳٫ عدم امکان بازگشت به کشور حداقل تا سال ۹۶ (پایان ۹۵)

        سینا IP Address is : hidden
    7. مهمان - Ali
      #11 | ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

      با سلام خدمت دوستان گرامی، یه سوأل دارم لطفا راهنماییم کنید
      من دانشجو ترم ۳ (نیمسال اول سال دوم) دوره دکتری رشته کشاورزی و منابع طبیعی هستم و از معافیت تحصیلی استفاده میکنم. میخواستم بخشی از پایان نامه خودم رو در خارج از کشور انجام بدم. حدودا دو سال زمان لازم دارم. میخواستم بدونم آیا به من اجازه میدن که بیشتر از یکسال (حداکثر یک سال برای فرصت مطالعاتی اجازه میدن) خارج از کشور برم یا نه؟ اگه نامه داشته باشم که لازمه خارج انجام بشه، به چه صورتی میشه؟

      Ali IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #12 | ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        فکر کنم خودتان پاسخ خود را داده اید، حداکثر فرصت مطالعاتی ۱ سال است، اما این را همیشه در نظر بگیرید اینگونه مسایل را وزارت علوم تصمیم می گیرد و نه نظام وظیفه. بنابراین بهترین کار این است که شما اول از ۱ سال زمان استفاده کنید، و سپس بعد از اتمام فرجه ی مطرحه، به ایران مراجعه کنید و با ارائه ی ادله مبنی بر نیاز به زمان بیشتر، درخواست تمدید مهلت خود را به وزارت علوم ارائه کنید، اگر وزارت علوم موافقت کند، می توانید به میزان موافقت شده مجدد از کشور خارج شوید.

        سینا IP Address is : hidden
    8. مهمان - محمد
      #13 | ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۵

      سلام من امسال از مدرسه فارغ التحصیل شدم و متولد سال ۱۳۷۶/۲/۸ هستم می توانم گذرنامه بگریم و سفر بکنم به کشور امارات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;-) لطفا پاسخ دهید.

      محمد IP Address is : hidden
    9. مهمان - حمید
      #16 | ۲۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

      سلام. تازه ۱۸ سالم شده.متولد آمریکا هستم.اگر میخواستم برگردم به آمریکا,ولی به ایران برنگردم,کسی جلوم میگیره؟
      شناسنامه عکسدار نیست. ۸ سالگی اومدم ایران و ۱۳ سالم که بود ۳ ماه با مامانم و برادرام رفتم. خواهرم نزدیک ۱ سال پیش رفت.پدربزرگم و خاله و دایی هام آمریکا هستند و آمرکایی هستند.مامانم هم آمریکایی هست. کارت ملی ندارم و نخواهم گرفت.زیر نظر پاسپورت مامانم وارد ایران شدم. بدون شکل میتونم برگردم به آمریکا؟

      حمید IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #17 | ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        ببینید من دقیق متوجه سوال شما نشدم.

        اگر ۱۸ سالتان است که مشخصا نمی توانید با پاسپورت همراه سفر کنید! و باید پاسپورت مجزا داشته باشید!
        ولی اگر سوالتان این است که می خواهید به ایران بیایید و برگردید، اگر در هر زمانی برای شما شناسنامه گرفته اند (که می گوید گرفته اند) باید به دفتر حفاظت منافع ایران مراجعه کنید و نسبت به دریافت پاسپورت ایرانی هم اقدام کنید، سپس از همان دفتر درخواست صدور مهر مشمولین خارج از کشور را بکنید (که هر سال دو بار و مجموعا ۳ ماه) و می توانید به ایران بیایید و خارج شوید.

        ولی اگر با پاسپورت آمریکایی خود به ایران بیایید، با توجه به اینکه نام شما به عنوان یک تبعه ی ایرانی ثبت است، از خروج شما به دلیل مشکل سربازی جلوگیری می شود.

        سینا IP Address is : hidden
    10. #18 | ۰۳:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷

      سلام. یکی جواب منو بده خسته شدم منتظر جوابم؟ سوالم بالا نوشته به اسم ali…لطفا جواب بدید؟

      ali IP Address is : hidden
    11. مهمان - رضا
      #20 | ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷

      سلام . من پیش دانشگاهی رو گذروندم می خوام برای کنکور یک سال دیگه بشینم. اما گواهی اشتغال به تحصیل من تا پایان شهریور ۹۳ هستش. می خواستم ببینم می تونم یک سفر تفریحی یا زیارتی داشته باشم. چون فکر می کنم قانونا یک سال می تونم به سربازی نرم. اگه یکی جواب بده ممنون می شم

      رضا IP Address is : hidden
      • مهمان - سینا
        #21 | ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۸

        بله شما تا شهریور ۹۴ امکان تاخیر در اقدام را دارید، و می توانید در این فرجه از کشور هم به قید وثیقه خارج شوید.

        سینا IP Address is : hidden
    12. مهمان - عاصم
      #22 | ۱۹:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

      سلام_من امسال پیش دانشگاهی بودم و میخوام برای ادامه تحصیلم به اروپا برم_آیا به من اجازه خروج با وثیقه میدند؟؟چون یه جایی خوندم که برای زیر لیسانس اجازه خروج برای تحصیل تعلق نمیگیره!!-آیا درسته یا میتونم از الان برم؟؟؟-توروخدا جواب بدید خیلی لازم دارم

      عاصم IP Address is : hidden
    13. مهمان - ali
      #23 | ۲۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

      سلام
      من متولد ۲۷ تیر ۷۶ هستم و امسال پیش دانشگاهی می خونم.
      می خوام برای دانشگاه برم خارج. تا چه تاریخی می تونم از کشور خارج بشم ؟
      باتوجه به اینکه ترم دانشگاه های خارجی از اواخر شهریور شروع میشه
      باتشکر

      ali IP Address is : hidden
    14. مهمان - ali
      #24 | ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۳۰

      سلام من دانشجوی ترم ۶ کار شناسی ارشد هستم میتونم برای سفر تفریحی به مالزی یا دبی اقدام کنم؟ اگر میشه برای خروج از کشور ویزای چند ماهه صادر میشه؟

      ali IP Address is : hidden
    صفحه نظرات
    کاربران محترم :

    لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید.

    1- در نظم سایت کوشا بوده و از قرار دادن مطالبی که مرتبط با خبر فوق نمی باشد خودداری فرمایید.

    2- برای ساماندهی نظرات و مطالب ارسالی از بخش پرسش و پاسخ نیز می توانید استفاده نمایید.

    نظر شما چیست ؟

    XHTML: شما می توانید از این برچسب ها استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


    یک + = 7